09-06-2009, 12:14 PM
|
#36 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Nevresim' cim sen sonsuz bir güçsün biliyor musun bunu?
Kalk bak aynaya bana inanmıyorsan eğer, ellerine bak, parmaklarının kıvrımlarına, avuç içi çizgilerine, kaşlarının şekline, burun yapına, dudaklarına hadi kalk bak ve aynada içine işleyene kadar BEN SONSUZ BİR GÜCÜM de.
Yürümeyi sen öğrendin, konuşmayı, kelimeleri doğru şekilde kullanmayı, yazmayı, yüzmeyi belki, bisıklete binmeyi, çorbanın çatalla yenmiyor olduğunu... Bunları ve daha fazlasını öğrenecek ve yapacak kadar güçlüsün sen, mutlu olmayı çok hakedecek kadar iyi kalpli.
Kalk canım benim, kalk ve hayatına sahip çık. Kim ne söylüyor sanane, neden kişisel algılıyorsun, sen seni bilmiyor musun ki birilerinin senin hakkında söyleyeceklerine ya da yapacak yorumlarına ihtiyacın var? Sen seni bilmiyorsan eğer neden şimdiden başlamıyorsun bilmek için çalışmaya? SEN SONSUZ BİR GÜÇSÜN NEVRESİM, ben bunu görebiliyorum, aynada kendine baksan eminim bunu sende göreceksin.
Hadi daha fazla geç kalma artık, hayat mükemmel sürprizlerini yaşatmak için senin adım atmanı bekliyor, ben de mutlu haberlerini
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |