09-06-2009, 07:12 PM
|
#195 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zero Limit Gercekte karsimiza cikan bize yada cevreye zarar veren birilerini ( hafif yada agir akil hastalarindan bahsetmiyorum ) iki kelime ile sadece sürekli olarak, `Özür dilerim`ve `Seni seviyorum` demek ile sorunsuz yada zararsiz hale getirmek eger bu iki mucize kelime ise neden bizlere olkullarda ögretilmedi? herhalde o zaman havai keşfedilmemişti. yada zamanın başkanlarına sormak gerekebilir.
Kitaptan bir alinti; Tek keskin yol "Seni seviyorum" iledir. Iyilestirmenin anahtari bu koddur. Ama bunu kendi üzerinizde kullanirsaniz, baskalarinin degil. Onlarin sorunu sizin sorununuzdur, unutmayin, dolayisiyla onlar üzerinde calismak size yarar saglamayacaktir. Onlarin iyilesmeye ihtiyaci yok; sizin var. Kendinizi iyilestirmelisiniz. Tüm deneyimlerin kaynagi sizsiniz,
Zero Limit Sayfa, 72
Ne anlama geldigini sizlerle tartisabilir, paylasabiliriz. sorumluluğumuzu üzerimize almaktan bahsediyor. dünyayı değiştirmek için önce kendimizden başlamalıyız. eğer böyle bir inançla yola çıkarsak etrafımızdaki kişlerde değişecektir. kendi adıma; nitekim değişti ve hala değişiyor ve ben hala değişeceğine de inanıyorum.
MuminOKAN, arkadasim, benim deneyimim söyle oldu, gercektende benimde suan hala problemim olan birsine karsi bunu denedim ve simdilik kendim o kisiye karsi herhangi bir kizginlik yada sinirlilik hali yasamiyorum, bu demek degildirki aylarca yada yillarca o kisiye karsi hep böyle kalacagim. O kisinin ise ne derecede bana karsi yapmis oldugu dengesiz davranislarin düzelip düzelmedigi konusunda ise henüz bir isaret göremedim. kitabın son sayfalarında katılımcıların deneyimleri vardı. bazı katılımcılar 6 ay sonrasında değişimden bahsediyor.
yada söyle bakalım (çok naçizane fikrim) , o kişi size bişeyler anlatmak istiyor olabilirmi?
çünkü sizinde bildiğiniz gibi, hayatımıza giren herkesin bir görevi var.
birde bunları sorgulayalım. belki başka cevaplar buluruz? belki görevi hala bitmedi. belki hala mesaj alınamıyordur? ama şuan inanıyorum ki; görevi bittiği an gidecektir.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |