Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 07:58 PM   #196 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Zero Limit

Arınmak ve affetmek için çok güzel bir methot.Mesela ben hiç kin tutmadım hayatımda kimseye,ha kızdım ve sinirlendim mi evet.haksızlığa uğradığımı düşündüm mü...evet...fakat hemen kendime dönüp "buna sebeb olan bende ne vardı" gibi sorular sordum.kendi payıma düşeni (hatalıyım veya değilim farketmez) çözdükten sonra içimde ne öfke kalırdı ne kızgınlık.İnanılmaz bir hafiflik hissederim sonra.çünkü kızgınlık sadece bize zarar verir,sürekli düşünüp kendimizi şişiririz.negatif bir yapıya bürünürüz vs..

Yılmaz arkadaşım demişsin ki ben bunu yapsam o kişi bunun ne derece farkında olur.emin ol ki o enerji onu da etkiler.

İki örnek vereyim hayatımdan,bunları bu yöntemle yapmadım ama sonuçta içimdeki öfkeyi ve kızgınlığı yokederek oldu sonuç.şimdi bu yöntemle tanıştıktan sonra daha bir arınma ve hafiflik hissediyorum.bir arkadaşımla tartıştım ve bana çok ağır sözler söyledi,birazda kişilik yapısının çok sinirli olmasından dolayı.aradan biraz zaman geçti zaten ben de kızgınlık falan kalmadı.aksine sarılıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyesim geliyodu.tam bir sene sonra, ortak bir arkadaşımıza gittim,orda olduğumu biliyormuş ve o da geldi.direk boynuma sarıldı, çok özür dilerim,seni çok seviyorum canım arkadşım diye sarıldı ağlamaya başladı .ben neden bir sene bekledik dedim.ben hep aramak istedim olmadı bilmiyorum.ya da senden bekledim dedi.
Buradada bu sürenin açıklaması bence tam anlamıyla karşılıklı affettiğimizde yada Muminokan'ın bahsettiği sebeblerden dolayı bu 1 sene sonra oldu.sonuçta önemli olan ikimizinde bu sürede birbirimize sevgi duygusu beslememizdi.önemli olanda bu değil mi?
Bir diğer deneyimimde, buna benzer, ondada affettiğim kişi beş dk sonra falan beni çok sevdiğini söyledi halbuki beş dakika önce nasılda sinirliydi .

Bu yöntemle bu daha bir hızlı daha bir anlamlı oldu hayatımda.
Sevgiler.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla