09-06-2009, 08:21 PM
|
#22 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Nikotinsiz Günler... Slm herkese nerdeyse bir ay olmuş günlük yazmaya başlayalı Sevindirik oldum şimdi devamını getirebilmişiz şükür.
Artık sigara ile ilgili yazmak istemiyorum nikotinsiz günlerdeyim, altı gündür içmiyorum,Yalnız sigaradan kurtuldum şimdide ciklete sardım malesef, gerçi hala rüyalarımda görüyorum ve hayallerimi süslüyor ama aşkımız bitecek böyle giderse. Vücudumdan attım aklımdan da atmam lazım diyorum ama 12 yıllık aşk ha diyince bitmiyo...
Yaz geldi benim depresiflik kayboldu huzur,umut,mutluluk şeklinde ortaya karışık bi hallerdeyim.Gezip tozuyorum.Manita da ekledik üstüne.Bide havalar güzelken denize gidip sezonu açayım iyice taçlandırayım diyorum ama karadeniz ısınana kadar yaz bitecek be kardeşim buz gibi diyo şansını deneyenler.
Telkinlere tam gaz dewam ediyorum ertelemeyi bırak ve sigara bırak telkinlerini çıkartayım diyorum ama ay sonuna kadar dewam edicem sonuçta sigarayı tam olarak bırakmış saymıyorum kendimi iyice sindirelim telkinleri bari
Bu ara bişey dikkatimi çekti insanların ne düşündüğünü veya düşüneceğini eskisi gibi önemsemiyorum, önemsediğimi anladığım vakit "şişşt dur bakalım aslolan sensin gerisi teferruat" diyorum kendimi toparlıyorum bunca zaman başkaları ne der diye hayatını mahvettin şimdi o başkaları ortada yok, hatta dediklerini sorsan akıllarında bile yok, bi sana dert oldu sonuç ne kocaman sıfır o zaaman boşver sıfır olacaksan bile kendin için ol başkaları için değil... |
| |