09-06-2009, 09:58 PM
|
#93 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları [quote=Siyahça;465927] bence sen de azıcık örtmensin ismira! (seni çok sefüom) Değilsem sevmez misin? Annem demişti "öğretmen ol sen" diye... şöyle olsa olur mu hocam: Allah sizin evdeki fazla koltuklardan birini sabaha kadar altına dönüştürsün! AMİİİNNN!..Ayyy, çok hooşş!.. Ben hemen üçlü koltuğu fazlaya ayırıyorum, büsbüyük hem deee!!..Oohh, bozdur bozdur harca! Ama, dur bakayım! Haydi yaratıcılığını kullan, beni başından savacak ilk aklına gelen şeyle savuşturma. Koskoca evrenden bana sunup sunabileceğin bu mu?
( Amaninnn.. pek aç gözlü çıktı bu) Duydum işte!.. "İPTAL" de.Bugüne bugün "Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar." seçimini yapmış biri var karşında.(Ben de redflowersten aldım, istersen sen de seç, hep beraber cennetin kızları olalım, hıı? Hem sen de cehennemde yanma korkularından kurtulursun, değil mi ama?) Şimdii, bu cennete göre bir şey dile bana hadi... ( Çattık belaya!) Bela yok! Bela yok! ( Bulduk ALA' yı) bir defter tutmaya başlıyorum bu yakında; bir günlük...ama sadece dileklerim gerçekleşmişcesine yazdığım bir günlük olacak...(ikinci en iyi yaptığım şey de günlük tutmaktır! feci günlük tutarım, teee ortaokuldan beri..) BİLİYODUM!..BİLİYODUM İŞTEE!.. SENİ SEVİYORUMM!..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |