Cevap: Zero Limit Vermis olgun bilgiler icin tesekkür ederim, MuminOKAN. Sevmek ( varligi sevme) Affetmek ( özür dilemek ) dört büyük kitapta bu konular zaten cok genis kapsamli olarakta yüzyillardir bunlunmaktadir. Söylemek istedigim, var olan yok edildi. o yüzden olsa gerek Havaii metodunun kesfedilmesinin yeri cok ayri. Ne yazikki gecmiste basa gelen ve suanki Bakanlarimizin Havaii metodundan hic haberleri olmadigida belliki ögrenim sistemimizde ne yazikki ögretmen, hademe dayagina, birbirlerini bicaklayan ögrencilere, sizi seviyoruz kelimesini cok görüyorlar. Oysaki onlar benim gibi bazilari gibi ilkokul mezunlari degiller cok okumus zannettigimiz Vekiller.
Olan biten herseyden ilk önce bizim sorumlu oldugumuzun dogruluguna inaniyorum. Sucu üstlenmek belkide cözüm üretmeyide üstlenmek anlamina gelebilir, onuda kabul ediyorum. Ne diyeyim hepimiz olana yada bitene ayni yanak yanaga yapisik gibi geziyoruz. Sizden özür diliyorum ve Sizi seviyorum.
Saygilar.
Haklisin, karsi tarafa gerekli mesajlari dogru düzgün iletememis olabilirim. Biraz daha sabirla beklemem gerekiyor. |