10-06-2009, 10:27 AM
|
#59 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Alıntı: MERAGİR Nickli Üyeden Alıntı
ya ben her gün klasik müzik versiyonu dinliyorum da sürekli dinlemenin sakıcası var mı? | telkinlerde kullanılan farklı müzikler, dinlerken sıkılmamamız içindir.
müzik zevkimize uygun olan herhangi versiyonu seçip dinleyebiliriz. hiç bir sakıncası yoktur. Alıntı: tarsuslu33 Nickli Üyeden Alıntı
nereden indiriyorum arkadaşlar göremedim | Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri istediğiniz telkinin istediğiniz versiyonunu indirip dinleyebilirsiniz. Alıntı: aythel Nickli Üyeden Alıntı
ya biliyorum saçma bir soru olacak ama eminmisiniz bunların içinde sözler olduğundan.. hiç duymuyor olmam normalmi?? | aşağıdaki linklerde aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Alıntı: ESOS Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar şu telkinlerden bahsediyosunuzda ben sadece kuş ve su sesi olanı dinledim hangileri bu klasik müzik olanla r nasıl dinleyeceğiz yardım edinde bizde faydalanalım.....TEŞEKKÜRLER | Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri
her telkin başlığının altında klasik müzik versiyonunu da bulabilirsiniz. |
| |