Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 09:40 PM   #102 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile İsyanımmmm Warrrrr Uleyynnnnn

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim melek arkadaşlarım; teşekkür ederim ilginiz için..
aslında biliyor musunuz, ilaç o benim bunalımlı dönemimde vücudumu lidayla mahvettikten sonra çöken hafızamı ve psikolojimi düzeltmek amacıyla verilmişti..yani daha sonra tekrar kontrol için, ya da doz konusunda bilgi almak için bile uğramadım doktor insanına...çünkü doktorun yanında kendimi çok gergin hissediyordum ve benimle samimiyetle ilgilenmeyen, yüzüme bile bakmadan ilaç yazan birine sorunlarımı anlatmak istemiyordum!
ilacı bırakamadım da, ne zaman bıraksam, eşim çok sinirli olduğumu gereksiz huysuzluk ettiğimi söylüyordu ve ben de aile huzurum için ilaca devam ediyordum...şimdi eşim de kendi kendimi iyileştirebileceğime inanıyor...

evet, neden zavallı organceğizlerime bir sürü yan etkisi olan ilacı yükleyeyim değil mi? yazık bana...

Walla kardeşlik çok doğru yazmışssın bende pskiyatriste giderken gıcık oluyodum ,yaz ilacı gönder, makinamıyız , yaw hadi makinayız; makina bile yılllık bakım istiyo, kadın yüzüme bakmadan ilaç yazıyodu sen yine şanslıymışssın senin en azından yüzüne filan bi bakan warmış...

Kardeşlik bu arada gerçekten tebrik ediyorum en sewerek okuduğum günlük seninki.Gerçi ben sadece izleyici baktım günlüğüne, bi şeye kolay katılmıyorum fazla seçicilikten herhal, bugün yazmak istedim.
İnsanları sewdiğin oyundada olsa isyan çıkarmayı bile becerememenden belli son 2000 yılın en kötü isyan girişimini gerçekleştirmişsin koptum okurken, Allah başımızdan eksik etmesin seni.
Yeni isyan haberlerini merakla bekliyoruz...

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline