Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 10:46 PM   #104 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

aaa ben size son haberleri vermedim değil mi kızlar? toplanın yamacıma;

yaklaşık bir haftadır önce yan komşumla, sonra Beyaz renkle, sonracığıma onla bunla sürekli yurt dışında yaşamanın nasıl olacağı hakkında konuştum...hep konular bu yönde açıldı nedense..ve çocukların yabancı dili kolay öğrenmesi için falan dışarda yaşamanın kimbilir ne güzel olacağına karar vererek konuşmayı sonlandırdık..
ve ne oldu biliniz!
eşceğizime bu sabah durup dururken, hatta başvuru bile yapmamışken, hatta hiç alakamız yokken teee ingiltereden iş teklifisi geldi! ben hafızasızı önce farketmedim ama eşim söyledi 'sen çektin bunu!' diye...

sonra hani dün ya da önceki gündü, yazmıştım ya ismira insanına hitaben, günlük tutcem, yazcem yazcem iyi olcem gibi bişiler...hah bugün hiiiççç hesapta yokken biri bana 3 adet defter hediye etmesin mi?! garip çünkü ben bugünlerde deftere para ayırmamaya karar vermiştim de...

işte böyle miniminnacık, benim için büyük ama evren için küçümen mucizeler yaşadım bugün...

çok mutluyum ben!

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline