Konu
:
Ha Gayret!
Tekil Mesaj gösterimi
02-05-2008, 10:34 PM
#
6
(
permalink
)
mücevher
Üsteğmen
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Ha Gayret!
shamanic sen harika bir insansın yaaaa..İnanki bunu şu oturduğum sandalyenin üzerinde, bulunduğum dört duvar arasında hissediyorum. Tam ben de diyordum ki gördüğüm paylaşımları beğendiğim için üye olduğum ve hiç gitmek istemediğim bu sitede galiba komşularım beni sevmedi... dusun baksana kızım bitanesi hoşgeldine geldi... o zaman sende tası tarağı topla terki diyar et. Yaşama tutunmaya çalıştığın bu siteden vaz geç. Demekki gözünde çok büyütmüşsün, belki yazdığım şeyler ters geldi bilemiyorum.Hata bendedir mutlaka zaten buna da eminim...vs..vs..derken, böyle şeyler düşünürken senin mesajını gördüm.
işte tam da böyle oldum. Güzel önerilerin için canı gönülden teşekkür ediyorum.Uygulamaya çalışacağım.Uykudan uyanınca neler söyleyebilirim kendime? bana bu konuda bir yol gösterir misin? Haklısın yukarıda bahsettiklerim yaşadıklarım arasında komik bulduklarımdı...Zor şeyler de var ama bunları anıp kimsenin içini karartmak ve bunlara enerji yüklemek istemem.Bugünüme binlerce kez şükürler olsun. Sonuçta karanlıkların içinden çıkıp öyle bir yere geldim ki bu en karanlık gecenin bile sabahı vardır sözünün hayata yansımasıdır belki. Şükretmek ve gayret etmek işte buna çabalıyorum. Hayata böyle tutunuyorum. Çünkü benim iki tane birbirinden tatlı kızım var...
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher
Açık Profil bilgileri
mücevher nickli üyeye özel mesaj gönderin
mücevher - Daha fazla Mesajını bul