Cevap: naz78 zin günlügü tşkr ederim senemce haklısın hayır demeyi öğrenmem gerek bunu pek yapamıyorum yapamadığım içinde hep kendime kızmak durumunda kalıyorum ama şuanki sıkıntın misafirimin oluşu ve ve rahatlık, güler yüz bulunca yelkeni atı buraya buraya gelmeden bursadaki kaynımlara gittiler ve yüz görmeyince ertesi gün yola koyulup buraya geldiler 13 yılık evliyim daha hiç evime gelmiş değildi kaynım biz gitiğimizdede eltim yüz vermez ve bizi kibarca kovardı kaynımda hiç kalın falan demezdi eşi vefat eti geçen sene şimdi yanlız ama buraya gelirkende aslında 2 3 günlük diye geldiler kızıyla ama işte ben onların davrandığı gibi davranamıyorum aile terbiyesi sanırım evime gelen düşmanımda olsa yapamıyorum ayrıca eşimde kendi ailesinden olduğu için böyle farklı davranışlarda bulununca canım daha çok sıkılıyor neden bencilik ben 24 saat onlarlayım kendi işe gidip akşam birkaç saat beraber oluyor gitmeye niyetleri yok diyince niye sana ne zararı varki diyor hizmetlerini ben yapmıyorum ya 15 gündür kendime zaman ayıramıyorum ama 2 gündür boş verdim biraz ama takılıyorum pc de ne yapayım sıkıldım evim de rahat hareket edemez oldum eee ev de küçük olunca anlayın artık sıkıntımı neyse bakalım giderlerde bende kafamı dinlerim inş 13 yılık eşim bile beni anlamıyor bencilik yapıyorsa başkalarının beni anlamasını beklemem saçmalık olur sanırım sevgiyle kalın ama şu varki depresyondan kurtulmuş durumda gibiyim telkinler ii geldi sanırım dahada iyi olacam umarım sevgiyle kalın
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim |