11-06-2009, 06:10 PM
|
#27 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Alıntı: nilsoy Nickli Üyeden Alıntı
ben sigarayı bırakalı 4 yıl doldu.. darısı başınıza... eşimde bıraktı ki... her duyan inanamıyor... günde 4 paket içer olmuştu.... bırakma evresinde heryer sakız doluydu.. artık koliyle alıyordu sakızı...... ama bugeçici ...... zamanla onuda azaltıyorsun.. çenen çok ağrımadıça dert etme....... ço önemli bir şeyi başarıyorsun şu anda... milyonların başaramam dediği şeyi yaşıyorsun... sonrada göğsünü gere gere ben bıraktım diye hava atacaksın.. | Yaw abla sen tüpqazcımısın nesin yaw geliyon gidiyon veriyon qazı, qaz alındı tamamdır daha 1000 km götürür beni artık şaka bir yana diyerek abla aynen anlattığın durumdayım her yer ciklet ,bişey değil korkuyorum sigara gidecek yerine ciklet gelecek diye ama geçici demişin madem içim rahat ettti şimdi.Sigara demişken şimdi kahve içiyorum yazarken Allah'ım ne büyük işkence nikotinsiz kahve içmek, benim iç ses bağırıyo bangır bangır iç bi tane gitmez bu kahve sigarasız diye, direniyorum ama içimi hüzün kapladı inan ki |
| |