[quote=ismira;465959][quote=sudem8;465916]
Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı
ismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim. Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait. Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil.
bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor. Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa.
kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruz Bundan nasıl emin olabiliyorsun: 1- Kötü niyet? 2- Yapılamaz? 3- Hepimiz??... Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledim |
ismiracım Antalya'da hiç bağlantı kuramadım.ya kalabalık düğün evi konsantre olamadım.kitabı aldım.yolda otobüste giderken okudum fakat,ben pratikte daha iyi yaptığımı anladım.neyse evime döndüm artık başarılı olurum heralde.