Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 08:32 AM   #2 (permalink)
new_way
Teğmen

Tesekkür: 13
6 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
new_way is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yine Ben Bıktım

merhabalar öncelikle,

aslında yaşadıklarınız hemen hemen herkesin hayatında bir dönem yaşadığı bir duygu. bence sizde bu duyguları değiştirmek için istek var. ama bu isteğinizde kararlı olmanız da lazım. telkinleri dinleyin, diğer kişisel gelişim yöntemlerini de araştırın. aklınıza yatan bir yöntemle destek verin telkinlere. ben eft ile çok çalışmadım ama faydasını görenler çok var. istediğiniz sizi yazın. bu yazıyı her gün okuyun ki hedefleriniz aklınızda olsun hep. ama okurken keşke böyle olsam diyerek okumayın, esas ben buyum, böyle olacağımdan eminim diyerek okuyun.
19 yaş çok genç bir yaş aslında. öss için geç değil. herkes üniversite okumuyor, okumadan da çok başarılı olan insanlar var. ama siz üniversiteye gitmek isityorsunuz belli ki. bence ertelemenizin nedeni yapabileceğinize inanmamanız olabilir. ama inansanız iyi olur, kendi çevremde hiç ummadığım insanlar çok iyi yerlere geldi. kararlılık ve azim bir çok şeyi halledecektir. ilk hedefiniz günde yarım saat çalışmak olsun mesela. hedeflerinizi gerçekleştirebildiğinizi gördükçe, hedeflerinizi büyütün. aynı şey kilo vermek için de geçerli olsun. koşamıyorsanız çıkıp 15 dk yürüyün ilk başta. sabırsız olmayın. önemli olan ilk adımı atabilmek ve bu konuda kararlı olmak. hedeflerinizi gerçekleştirmeye başladığınızda kendinize güveniniz artacaktır.
özellikle unutmamanız gereken bir şey var ki, biz çok başarısız olsakta, çok hata yapsakta ailelerimiz bizi sever ve bizi her zaman destekler. çoğu ailede bu şekildedir. hayallaerinizi, isteklerinizi, korkularınızı onlarla paylaşın. destekleri, güvenleri size yardımcı olacaktır bence.
new_way isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla