Üsteğmen
Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yine Ben Bıktım Canim Fatih,
öncelikle tekrar hgeldin diyeyim. Ben yasemin 30 yasindayim, 4 yasinda bir kizim var.
Hayatimda hep kilolarla mucadele ettim, o rejim benim su rejim senin , diye diye devamli sagliksiz yontemlere basvurup, super kilo verip pesinden bu giden kilolarin 2 katini aldim...
Mutlumuydum kilolarla? HAYIIIIR...Olamazdimki. Nedense aslinda bizi üzen, bizi mutsuz eden kilolarimiz degil fatih, bizi mutsuz eden ve bu tur bunalimlara sorgulara itenler aslinda disardaki insanlar...Belkide o yan bakislar ,densiz laflar olmasa, biz gayet mutlu olacagiz...Mutlu oldukçada kilo verecegiz.
Simdi telkinlerin sana olacagi faydasi bhu yonden onemlidir, biz insanlari su saatte degisemeyiz degilmi canim, öylese bakis acimizi degistirelim. Ego'muzu dengeye alip, kendimizden ve yasam tercihlerimizi secelim.
Evren o kadar guzel ki,ne varsa bizim icin var...Yeterki istemeyi bil. Yasamak istediklerini seç.Bunu gerek kendi kendine soyle, gerek yaz, gerekse sesli bir sekilde talep et.
Aynaya bak, istemesende hergun ayna egzerisi yap.
Fatih biz kilolu insanlar gerçekten güçluyüz ,herkes guclu ama bizim gucumuz bambaska ...Buna inan.
Kaç defa aynaya bakipta ,ben gucluyum ve guzel bir insanim dedin?
Kaç defa kendin için yuruyus yaptin?
Kaç defa SEN oldun?
Bunlari kendine sor, icindeki fatihi kesfet ve ona iyi davran.
Senin can'in sana emanettir. Ona zarar verme,guzel bak , ruhunu bir bebek zannet, sevgiye muhtaç bir bebek...sev doya doya kendini.
Hayat o kadar guzelki, nereye ve nasil baktigin çok önemli.
Ben birsey denedim, aramizda kalsin nutella hastasiyim , ozellikle 2 aydir kendi kendime diyorum NUTELLA KILO YAPMAZ, NUTELLA KILO YAPMIYOR...
Ya gerçektende yapmiyor:) 2 aydir sabit kilodayim ,yani son senelerde her geçen gunu kilo alirken son 2 aydir nutella yememe ragmen kilom sabit:)
Canim benim, ben inaniyorumki sen guclu bir insansin...Ask o kadar onemli degil diyorum ben, hiç bir zaman a$k kadini olamadim galiba.
Ben dun kendime söz verdim, NE OLURSA OLSUN, SAGLIKLIYIM,HUZURLUYUM VE MUTLUYUM!!!
Ve ben benimle dalga geçenler, bana yan yan bakanlar, arkamdan bak suna diyenler icin...pardon kendim için ONLARA iNAT ZAYIZLICAM....Ben bunu yapabilecek güçteyim, tipki senin bu guce sahip oldugun gibi.
Kendini kücuk ve siradan görme, SEN OLMASAYDIN EVRENDE BIR EKSIKLIK OLACAKTI...
seni seviyorum guzel kardesim, hersey gonlunce olsun...
Aynaya bakip kendimi af ediyorum , bana aci veren, beni uzen ,kalbimi kiran herkesi af ediyorum de kendine , bak bir kaç hafta icinde icin daha hos olacak.
Telkinler icinde ustalaramiza sozu birakmak isterim.
Sevgimle yoluna devam etmeni dilerim....
__________________ ARTIK BEN OLDUM |