12-06-2009, 01:27 PM
|
#7 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Teşekkürler Sanemce b ana kanıt lazım aslında, ben iş buldum dedin ya demekki bulunabiliyomuş diyorum şimdi. Aslında çok da kaybolmuş diildim anlık bi kaybolma durumunda yazmışım onu :) uzun sürmez benim pozitif olmayan hallerim;ama gelir giderler sık sık Dün kendime çok renkli, içinde resimlerin bulunduğu bir defter aldım. Arkadaşım bu küçük deftere bu kadar para verme diğerini al dedi.Kasaya gittim;ama yok dedim, durun, geçirmeyin ben diğerini alıcam.İçime sinmicekti yoksa. İyi ki değiştirmişim son anda.Onu dilek defterim yaptım.Hevesle aldım ;ama arkadaşımın bugüne kadar istediğini çekebildin mi ki deyişi( vb vazgeçirmeye çalışan cümleleri) yüzünden hevesim kaçtı.Hiç somut bi adım atmamıştım ki nasıl çekiim ama dimi:) Etrafımda hayatıma ya da kendi hayatlarına istedikleri şeyleri çekeceklerine inanmayan, bu konunun farkında olmayan arkadaşlarım olduğu gibi ciddiye alan da var şükür. Dilek defterime bolluk, bereket olumlamalarımı yazdım dün gece. Hevesim kaçmış gibi olsa da güzel dilekler yazmayı aksatmıcam bu deftere.Bakınca bile hayal kurası gelebiliyo insanın buna :) ama şu an da iiçimden gelmiyo açıkçası hayatımda şu güzel şey olsun diye. Bu da garip bi hal :) sıcaklardan olsa gerek zira bizim ev 30derece + nem (çatı katı :) )
deftere yazdıklarım çıkarsa yazıcam buraya,yapmak isteyen benim gerçekleştirdiğimi okuyunca cesaretlenir belki. |
| |