Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 02:26 PM   #23 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

İsmira'cım, işlerim birikmiş dışarı çıkıp, halletmem lazım.fakat,senin yazılarını okumadan, yerimden kalkamadım.içimde çok net bir his oluştu.şu senin düzelmesi gerekenler çoktan sıraya girmişler.hepsi olumlu yönde gidiyorlar.sen zaten kendini aşmış bir insansın.izin ver sonuçlansın hepsi.Beenim içimde bir yanardağ var bir onu çözme aşamasındayım.onu da Allahın izniyle lehime çözümlendirirsem.Beni kimse tutamaz.çünkü ne istersem diledğim şekilde oluyor.ama bir noktada takılıp kalıyorum ve sonuç bekliyorum.yani özümdekileri tam açığa çıkaramıyrum. hisleri sezgilerim çok olumlu ama sonuç ya hissettğim gibi olmazsa demekten kendimi alamıyorum.işte bu beni sanki gerçek ben olmaktan uzaklaştırıyor gibi geliyor.Endişeyi de çıkarttım hayatımdan biliyorsun çekimi çok olan bir kelime...yaradana sığınıyoruz hepimiz,o haklıyı yüce adaleti ile korur.Benim ve bana kötülük yapan kişinin hayrına en iyisi neyse ona göre çözümlenir.sonucu beklemenin gerginliği içindeyim.aslında gözümde büyütmekte istemiyorum.Allah benim özümü biliyor.ilahi adalete ve yasalara güveniyorum.sorumluluğu kabul edip,üzerimden gitmesi için izin veriyorum
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla