Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 05:35 PM   #209 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
lale85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ismiracım çok iyi bilgilendiriyosun bizi sen bu işi çözmüşsün teşekkürler. benimde kitabı okurken bu konuda kafam karışmıştı şimdi daha iyi anladım ama bi sorum var mesela ben bu yöntemi bi sorunuma uyguladım ondan tamamen arındım diyelim bu sorun uzun zaman sonra tekrar karşıma çıkarmı yani demek istediğim bu yöntem sadece anda mı uygulanıyor tamamen arınmak mümkün olabilir mi çünkü her saniye bilinçaltımıza bir sürü veri kaydediliyor yani ömrüm boyunca herdakka bu kelimeleri tekrar etmek zorunda kalmak istemiyorumumarı anlatabilmişimdir derdimi

lale85, tam olarak çözdüğümü söyleyemem, ama anladığım kadarını paylaşmaya çalışıyorum.

Soruna gelince, eğer bir soruna yol açan hatıraları sıfırlarsak, bizim ve 'tüm insan, hayvan, nesne ve bitki krallıklarının' da kayıtlarından silineceğini söylüyor Dr.Hew Len. Buna göre tekrarlanmayacağı sonucunu çıkarıyorum. Ancak senin de dediğin gibi, yaşam devam ettikçe yeni hatıralar oluşmaya devam etmekte. Yine de önceki sorunun bileşenleri artık kalmadığı için aynı sorun olmayacaktır. Olsa olsa, yeni bileşenlerin oluşturduğu farklı bir sorun olur herhalde.

Bu aşamada farkındalığımız ne kadar gelişirse, her an gelen yeni girdilerin negatiflerinden de korunabiliriz. Böylece yeni sorunları da bertaraf etme olasılığımız artar.

Bak...Şimdi aklıma ne geldi? Tıbbi tedavileri düşünelim...Bir yönü, oluşmuş olan hastalığın tedavisine benzerken, ikinci yönü koruyucu hekimliğe benziyor...super

Yani Lale'ciğim, bunu bir zorunluluk olarak görmekten ziyade, koruyucu olarak içselleştirmek en iyisi olur sanırım.

Çok teşekkür ederim, bu soruyu bana sorduğun için. Sana cevabı ararken benim kafamda netlik oluştu.Seni seviyorum...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla