Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Canım benim gerçekleşmiş dileklerim hayatımda çok önemli bir yere sahip olan dileklerimdi ve çok çok özel dilekler. Eğer bunları yazarsam özel hayatımı da yazmam gerekecek. Bunu yapamayacağım için maalesef dileklerimi de yazamıyorum.
Ama çok ufak bir şey olarak şunu söyleyebilirim ayrıntıya girmeden; çok tanışmak istediğim 2 kişi vardı ve yıllardır gitmem istediğim bir tatil yöresi. ben oraya meditasyon adası diyorum çünkü ormanın içinde bir ada sessiz sakin. O iki kişiyle tanıştım hayatıma açılım sağlayacak olan insanlar ikiside ve 1 hafta sonra yanımıza tanışmama aracı olan kişiyi de alarak o meditasyon adasına tatile gidiyorum. Bu benim dileğimdi, ben iki dileğimi aynı An da yaşıyorum hemde sürpriz bir şekilde.
Diğerleri çok özel maalesef ama son ikisi gerçekleştiği zaman söz veriyorum buradan da yazmış olacağım.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |