Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 06:04 PM   #115 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sağol arkadaşım...ama laf aramızda dün yine o korkunç sınıra gittim geldim! balkonda oturdum ağladım biraz...ihtiyacım varmış...ama tıpkı eskiden olduğu gibi kendimi balkondan atlarken yere çarparken hayal ettim! bu utanç verici..
benim amcamın kızısı, buna ilk teşebbüs ettiğinde sakat kaldı, sonra ikincisinde...Allah rahmet etsin...hamilelik depresyonundan çıkamadı demişlerdi...bilmiyorum ki...
üniversitedeyken hangi akla hizmetle yaptım bilmem, en yakın arkideşimin kışkırtması sonucu gittim 500 m den paraşütle atladım! ve daha önce 9. kattaki yurt odamın balkon demirlerinde gezinip miletin korkusuyla alay eden ben, bir daha 1. kattan aşağıya bile bakamadım!

hüfff nerden de geliyor bu saçma anılar aklıma...
Siyahça slm,bilmiyorum ne kadar dikkate alırsın ama ben diyorum ki,senin şu muhteşem hayal gücünü ......r senaryolarına değildee,bize neşeli senaryolar yazmak için kullansan ...ben kendi adıma senin çok daha iyi olacağına inanıyorum,e hatta sen çook iiyisiiin...sevgileer