12-06-2009, 09:27 PM
|
#117 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
sağol arkadaşım...ama laf aramızda dün yine o korkunç sınıra gittim geldim! balkonda oturdum ağladım biraz...ihtiyacım varmış...ama tıpkı eskiden olduğu gibi kendimi balkondan atlarken yere çarparken hayal ettim! bu utanç verici.. benim amcamın kızısı, buna ilk teşebbüs ettiğinde sakat kaldı, sonra ikincisinde...Allah rahmet etsin...hamilelik depresyonundan çıkamadı demişlerdi...bilmiyorum ki... üniversitedeyken hangi akla hizmetle yaptım bilmem, en yakın arkideşimin kışkırtması sonucu gittim 500 m den paraşütle atladım! ve daha önce 9. kattaki yurt odamın balkon demirlerinde gezinip miletin korkusuyla alay eden ben, bir daha 1. kattan aşağıya bile bakamadım! hüfff nerden de geliyor bu saçma anılar aklıma... | Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. İlacı bırakmayla ilgili korkun beni de tetiklemişti. Dün bir ara çok kötü hissetmiştim ben de, iyice negatife kaydım sanki. Ağladım ben de. (Kendimi mi kandırıyordum yoksa? Ama "O DÜNDÜ") Bak şimdi anlayabiliyor musun aramızda olan bağları ve ho'oponopono nun mantığını. Sende olanın bende bir karşılığı var ki, senin vasıtanla benim farkındalığıma çıkıyor. Benim de onu dönüştürmek için elime fırsat geçiyor. Şimdi, buraya kadar hemfikirsek, iyi haber: Sadece olumsuz değil olumlu olan şeylerin de bizde karşılığı var... Ve ben iyiyim. En iyi halimde olmak için, yapabileceklerimi yapmaya ve depresyonu da bir daha gelmemek üzere temizleyerek yaşamımı dönüştürmeye kararlıyım. Ben Allah'ın yeryüzündeki halifesiyim, senin gibi... Allah beni kendi ruhundan üfledi de yarattı, senin gibi... Ben Allah'ın sevgili çocuğuyum, senin gibi...Her ne yapmış ve yaşamış olursam olayım O'nun katında çok değerliyim, senin gibi...Bir teki bile Nagazaki'yi, Hiroşma'yı tahrip edecek güce, aynı oranda muazzam dönüştürücü güce sahip olan atomlardan trilyonlarcasına sahibim, senin gibi... Peki bunun senle ilgisi ne mi? Sen çok zekisin...Anladın senn.. Devamı, "SÖZ" den "ÖZ"e sayfasında... Beni takip edin anacığım... Baayyy
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |