Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları seni seviyorum ismira insanı...bundan sonra daha da dikkatli olacağım, ağzımdan çıkan her söze, aklımdan geçen her düşünceye dikkat edeceğim...benim içimdeki o şey yüzünden senin içindeki o kaka hislerin tetiklenmesini istemem! kendime, etrafıma verdiğim zarar yetmiyor gibi bir de teeee o kadar mesafeden sana zarar veriyorum! bunun için özür dilerim, beni affet, Tanrı da affetsin...ve kalp gözün bu derece açık olduğu için, beni benden iyi görebildiğin için teşekkür ederim... inanın çaba gösteriyorum, yemin ediyorum çok uğraşıyorum değişmeye! sizler benim, çok değil bundan bir-iki sene önceki halimi görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız...şımarıklığımla, kaprisimle birçoğunuzu bıktırdığımı, ve çok kişiyi de umutsuzluğa sevkettiğimi hissediyorum, ama vallahi böyle bir niyetim yok... düzeleceğim, hayatımı düzeltmek için geç kaldım belki, ama ben bundan sonrasını düzgün yaşamaya çalışacağım...dilerim Allah beni bu sözlerim yüzünden imtihana tabi tutmaz, çünkü öncekileri bu yüzden geçemedim... iyiyim, daha da iyi olacağım...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |