Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 10:05 PM   #26 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsmira'cım, işlerim birikmiş dışarı çıkıp, halletmem lazım.fakat,senin yazılarını okumadan, yerimden kalkamadım.içimde çok net bir his oluştu.şu senin düzelmesi gerekenler çoktan sıraya girmişler.hepsi olumlu yönde gidiyorlar.sen zaten kendini aşmış bir insansın.izin ver sonuçlansın hepsi.
Sudem'ciğim, hakkımdaki yorumların için çook teşekkür ederim. Gidişatla ilgili hissin de güç kattı bana, sağolasın.

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beenim içimde bir yanardağ var bir onu çözme aşamasındayım.onu da Allahın izniyle lehime çözümlendirirsem.Beni kimse tutamaz.çünkü ne istersem diledğim şekilde oluyor.ama bir noktada takılıp kalıyorum ve sonuç bekliyorum.yani özümdekileri tam açığa çıkaramıyrum. hisleri sezgilerim çok olumlu ama sonuç ya hissettğim gibi olmazsa demekten kendimi alamıyorum.işte bu beni sanki gerçek ben olmaktan uzaklaştırıyor gibi geliyor.

Canım, bununla ilgili olarak, sevgili redflowers'ın bugün başka bir sayfada yazdığı hoşuma giden bir yazısından -belki de okumuşsundur ya- ilgili bölümü aktarmak istiyorum:

"Serbest bırakmak güvenle alakalı. Güveniyorsanız tamamen hiç bir düşünce beslemeden bırakırsınız da. Sabah kalktığımızda, ya da akşam yatarken Allah'ım ne olur bana 2 göz daha ver diye dua edenimiz var mıdır? Sanmıyorum. Çünkü zaten 2 tane gözümüz vardır, bundan eminizdir, güvenimiz tamdır. güven derken bu güveni kast ediyorum."

Şimdi, sen pek çok konuda, istediğin sonuçları elde etmeyi başarmışsın...güvenip serbest bırakmayı da...bunu yapabildiğini biliyorsun. Şimdi o durumlardan birini seçebilirsin...En son yaptığını mesela...veya bir öncekini...ya da daha öncekini...istediğini seçebilirsin...Şimdi...yavaş yavaş ya da hızlı bir şekilde...kendi hızında...o durumlardaki duygunu hissedebiliyor olsaydın... o güven duygusunu...bu nasıl bir şey olurdu?.. sonucu bilmenin duygusunu...emin omanın duygusunu hissetmek... nasıl bir şey olurdu?.. Şimdi, biliyorsun, o seninle...Ve ...ihtiyaç duyduğun her seferinde...alacağın üç...deriiin nefesin ardından...bu duyguyu hissetmeyi seçebileceğini biliyor olsaydın...nasıl bir şey olurdu?...Şimdi...üç...deriiin nefes alsan... nasıl bir şey... olurdu?...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla