Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 11:22 PM   #28 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile İlginç dialoglar

herkese slm yeniden yine bir fırsat buldum yazayım dedim günlüğüme.
gerçi yazacak bişeyde bulamıyorum artık her zamanki gibi ewdeyim orta şeker hayat dewam ediyor.
Aslında benim tarafımdan gördüğüm değişiklik ve olayları anllattım hep birde başkalarının söyledikleriyle bi anlatayım şu son bir ayımı.

Öncelikle satır başları: hep doğa versiyonları dinlediğim için telkinlerin herkes su sesinden çok kuş sesini duyuyor o yüzden kuş sesi dinlediğimi sanıyorlar, bunu söylüyorum çünkü konuşmaları dialog olarak yazcam ne diyo bunlar demeyin.

Annem: Uyan öğlen oldu
Ben: Tammmaaamm 10 dakka daha
Annem: Yine mi kuşlar ötüyo niye dinliyon ne anlıyon bu kuşlardan
Ben: Anne o kuşlar psikolojimi düzeltiyo bilinçaltı mesaj var içinde
Annem: Ne diyolar
Ben: Mutlu ol diyolar, bence sende dinle senin benden çok ihtiyacın var, depresyondasın ya hani
Annem: Ben kırk senedir kuş sesi içindeyim kuşlarla düzelecek olsa zaten bozulmazdı psikolojim , sen şu kaynanamı (babaannem) ewden kaçıracak bi kuş sesi bul bak nasıl düzeliyorum üç günde
Ben:
2.
Babaannem: Guşlamı ötüya burda
Ben: Ewet babaanne
Babaannem: Nerdele hani
Ben: Teypten geliyo ses ,kuş yok
Babaaanem: uşam guş sesi diyneme neye cereyan yakıyoy eviy önünde bi sürü guş va ya çık diyne
Ben: !!!(hatırlayamıyorum kendimi kaybetmişim gülmekten)

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla