12-06-2009, 11:22 PM
|
#119 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları [quote=Siyahça;466357] seni seviyorum ismira insanı...bundan sonra daha da dikkatli olacağım, ağzımdan çıkan her söze, aklımdan geçen her düşünceye dikkat edeceğim... benim içimdeki o şey yüzünden senin içindeki o kaka hislerin tetiklenmesini istemem! kendime, etrafıma verdiğim zarar yetmiyor gibi bir de teeee o kadar mesafeden sana zarar veriyorum! bunun için özür dilerim, beni affet, Tanrı da affetsin... Böyle bir şey yok, "benim yüzümden" suçluluk içerir. Oysa ortada suç yok. Sen bir şey yaptığın için değil, benim içimdekilerin karşılığını ben sende gördüğüm için oluyor tetiklenme canım. Bu ne senin ne de benim suçum. (Suç kavramı da sanal ya bir yerde, o da ayrı konu) Bende bir virüs var, sende de hepsi bu. Aksine, bana zarar değil yarar vermiş oldun. Çünkü içimdeki depresyon artıklarını farkedip dönüşüme odaklanmamı sağladın. Bunun için ben teşekkür ederim. Tanrım seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet...Ve teşekkür derim. inanın çaba gösteriyorum, yemin ediyorum çok uğraşıyorum değişmeye! sizler benim, çok değil bundan bir-iki sene önceki halimi görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız...şımarıklığımla, kaprisimle birçoğunuzu bıktırdığımı, ve çok kişiyi de umutsuzluğa sevkettiğimi hissediyorum, ama vallahi böyle bir niyetim yok... düzeleceğim, hayatımı düzeltmek için geç kaldım belki, ama ben bundan sonrasını düzgün yaşamaya çalışacağım...dilerim Allah beni bu sözlerim yüzünden imtihana tabi tutmaz, çünkü öncekileri bu yüzden geçemedim... iyiyim, daha da iyi olacağım... Daha iyi olacağız, hatta en iyi halimizde olacağız, göreceksin. Yaşadığımız şey sadece bir durumdan ibaret. Evrende sonsuz sayıda alternatifi olan bir durum. Ve durumlar değişebilen şeylerdir biliyorsun. Şimdi yapmamız gereken, alternatif durum (olmasını istediğimiz durum) için saptamalarımızı yapmak. Elimizde bir yol haritası, rotamızı belirleyelim önce...Sonra da bunları nasıl yapacağımızı planlamak. Şimdi, önceki mesajımı tekrar okumanı öneriyorum. Ayrıca, http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post466335 başlığında 206 no lu mesajdaki açıklamaları da...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |