Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 02:46 AM   #125 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

siyahça ben de özür dilerim günlüğünü işgal ettğim için....amacım kesinlikle seni yargılamak değil.Bu konuların üzerinde bir aydır durduğumuz için tepki gösterdim.hala olumsuzluklar üzerinde durmanı istemedim. özür dilerim.Bir abla olarak yaklaştım.kesinlikle azarlamak paylamak veya kendimle kıyaslama niyetim yoktu. yanlış anlaşıldığı için üzgünüm.zaten bundan sonra sadece konu okumak için girerim siteye...herşey gönlünüzce olsun...çünkü daha öğrenmem gereken çok şey var..iyi haberlerini alırsam sevinirim.başka bir amacım yok zaten...Bütün gayretim senin biran evvel iyileşmen.sen de kendimi buldum belki de...kendim aştığım ve yaptığım teknikleri vurgulamaya çalıştım.yanlış anlaşıldım....hoşçakal...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline