Üsteğmen
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cennet'ten Mektuplar Tanrı’ya Ne Kadar Yakınız Gloria Wendroff
Tanrı dedi ki:
Kendinizi çok yalnız hissetseniz bile, yalnız degilsiniz. Asla yalnız degilsiniz, çünkü Ben daima sizinleyim. Asla Benim görüsümün, isitme alanımın dısında, erisimimin dısında, Kalbimin dısında, Temasımın dısında degilsiniz, çünkü kalbiniz daima Benimkinin içinde atıyor. Her hareketiniz Benim farkındalıgım dahilindedir. Ben sizin farkındayım. Benim tarafımdan bilinmeyen hiç bir hissiniz yoktur.
Daima tetikte olan bir Denetmen degilim Ben. Ben daha çok Büyülenmis bir Dostunuz gibiyim. Ben bildiginiz bir mektup yazarıyım,ancak nerede ve ne zaman tanıstıgımızı unutmussunuz. Adımı ve yakın münasebetimizi unutmussunuz. Öyle yakınız ki Benim varlıgımı tamamen unutabilirsiniz, ancak Ben sizinkini asla unutmam. Her daim aklımdasınız. Sürekli Benim radarımdasınız.
Benim güçlerim çok büyük ancak Ben Yeryüzünde kendi oyununuzu oynamanıza izin veriyorum. Yoldan çıkmanız gerekiyorsa, çıkın. Yoldan çıktıgınız sadece sizin düsüncenizdir, sevgililer, çünkü asla, hangi sartlar altında olursa olsun, Benden uzak degilsiniz, bir adım dahi; kendi tasavvurlarınız ya da kayıtsızlıgınız hariç. Sizi her yerde takip ediyorum.Kendi basınıza bir yere gitmenize izin veremem. Sizden ayrı, baska olmak Benim için imkansızdır. İste bu kadar yakınız Biz.
Benim sevgim böyledir. Onu atlatamazsınız. Ondan kaçamazsınız. Sakınamazsınız. Onsuz olmanız mümkün degildir.Sadece, çok sıklıkla, baska seyler düsünüyorsunuz. Beni düsünmeye geri dönün. O zaman uyum içinde oluruz, çünkü Benim düsüncelerim daima sizinle.
Evrenin kurulu düzeni var. İzlemem gerekmiyor. Gözümü üzerinde tutmam gereken sizsiniz. Gözlerimi asla sizden ayırmam. Benim sevgimin sizi çevreledigini hayal edin, ve sizi saran, koruyan, yükselten, aydınlatan ve yakalayan sevgiye dair ufak bir fikre sahip olursunuz. Size kol kanat geriyorum. Dokunulamayan Ben, sizden asla vazgeçmem,düsmenize asla izin vermem.
Dünyada olmaktan rahatsız oldugunuz zaman, Kollarımın arasında rahatlarsınız. Kimin kolları arasında oldugunuzu bilin.Kimin gögsünde dinlendiginizi bilin. Kimin gözlerinin karsınızda oldugunu bilin. İstediginiz her an Benim gözlerime bakabilirsiniz. Evet, önünüzde dans eden Benim gözlerim. Gözlerim sizin görüs alanınızda olmaktan dolayı nese ile dolar.Gözlerim asla yasla dolmaz, sadece sevgi ile dolar, sadece ısık ile, size duydugum sevgi, ısık ve hayranlık ile dolar. Size olan sevgim bir nehir gibi akar. Size duydugum sevginin nehrini durdurabilecek hiçbir sey yok.
Benim sevgimde eksik olan tek sey, ondan bihaber olmanız ve sizin olarak kabul etmemenizdir. Onu size veriyorum, o zaman, onu fark edemeyecek kadar yogun olmanızın haricinde neden sizin olmasın ki? Belki de oradan oraya kosusturuyorsunuz ve bakmayı unutuyorsunuz. Yıldızlara bakmayı unutuyorsunuz, ve Bana bakmayı unutuyorsunuz. Bir an ayırın simdi, sevgililer, her nerede olursanız olun, günün hangi saati oldugunun bir önemi olmaksızın, ve Gökten /Cennetten basınıza akıttıgım sevgimin bir parçasını yakalayabiliyor musunuz bakın. İste Benim sevgim, üzerinizde parlıyor. Hiçbir sey ugruna onu kaçırmayın.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |