Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 05:31 PM   #210 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Zero Limit

Alıntı:
Yilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Suc derken, Dr. Ikealanin tedavi ettigi kisiler arasinda baska bir insani canindan etmis kisilerde var o acidan kullandim. Suc kelimesini tabiki basit davranis bozuklugu olan insanlar icin kullanmiyorum, ne demek isitedigimi anladin degilmi? Sadece konuyu anlatirken biraz genis bir bakis acisindan anlatmak istedim, belkide konuya uymamis olabilir. Elestirin icin tesekkürler.

Merhabalar.
bu mesaj için hepinizden Özür Diliyorum ve Lütfen Beni Affedin.
sevgili yılmaz, sizin daha evvel ne yaptığınız önemli değil ama bizlerde burada "sizin bu konuyu anlama sorumluluğunu" üzerimize alıyoruz.
bilmiyorum, farkındamıyız?
lütfen yanlış anlamayın "anlamıyorsunuz" vs kat-i suretle demek istemiyorum. diyemem de.

naçizane tavsiyem, sonuca olumlu yönde odaklanalım.
aksini iddia etmiyorum fakat birkaç gündür konuyu daha iyi anlamanız açısından olağan soruları soruyorsunuz Lütfen Beni Affedin fakat, eleştirmek yerine bir kaç uygulama yapsaydınız ne işe yaradığını anlayacaktınız. elbettteki uygulama yapmışsnızdır. uygulamalarınız için sizlere Teşekkür Ediyorum. buna gönülden de inanıyorum fakat bu kaygının sebebini kendinize sordunuz mu?
daha evvelki çalışmalarımda da küçük olası şeylerden başlamak ve uygulamanın olumluluğunu görünce zaten yüksekbenliğiniz size bir sonraki büyük işleri yapmanız için sinyal gönderecektir diye bahsetmiştim.

uygun olduğunuzda --> http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rituality.html <--şu kitabı da okursanız sevinirim.

okuduğunuz için hepinize ayrı ayrı Teşekkür Ediyorum ve Sizleri Seviyorum...

çok sevdiğim bir söz; Hayat; Egonuz Planlar Yaparken, Size Ne Olduğudur...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla