13-06-2009, 07:41 PM
|
#132 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
sizler kadar çabuk iyileşemediğim için, sizler kadar acı dolu hayatım olmadığı halde şükretmeyi bilmediğim için, sizler kadar çabuk öğrenemediğim için üzgünüm...çok vaktinizi aldım, boş yere kendinizi hırpaladınız benim yüzümden, ruhsal gelişiminizi sekteye uğrattım, affedin... ve her birinize her cümleniz için, benimle ilgilenmeye ayırdığınız her dakika için çok teşekkür ederim... yeni farkettim İsmira; ben günlük tutmayı sevmiyormuşum! bu sondu... | Sevgili SİYAHÇA, benim için beyaz sayfalarını boş bırakma.Merak etme bundan sonra hiç yorum yapmam.Bir senedir Şanal Beyi izledğim için yazarken ve konuşurken yapılan yanlışlarımızı düzeltmek için çok dikkat ettim.şimdi de çevremde sevdiğim nazımın ve sözümün geçtiği kişilerinde sözclerine çok dikkat ediyorum.Bilmeden ağzımızdan çıkan olumsuz sözler hele kağıda dökülünce madde haline dönüşüyor.Bunun ciddiyetini bildiğim için tepkimde diğer arkadaşlara göre fazla oluyor.çünkü senin zarar görmene dayanamam.ilk izlemeye başladığımda bende şanal Beye kızıyordum herkese tepkiliydi.Meğer işin özünü öğrenince öyle oluyormuş.ağzımızdan çıkan her söz zihnimizde her düşünce birde bunları yazarsak daha da etkili oluyor.Ben olumlamalarımı çoğu yazarak yaptım ve daha çabuk etkili oldu.İsmira beni yanlış anladı sanki ben kıyaslama yapıyorum seni paylıyorum.asla öyle bir niyetim yok.kuantum düşünce tekniği ile bir sene kafa patlattım ciddi bir şekilde.çok kolay olmuyor, 46 senelik bilinçaltını temizlemek...hala da çalışıyorum. Bana faydalı hayatımı değiştirecek, bilgi verenin kulu kölesi olurum.Her gece yatarken bugün yeni birşeyler öğrendim mi diye düşünürüm.çok şükür faydasını görüyorum.ayrıca kimi uyardım ve yardımcı olduysam hayatı değişti.gerçi benim iyi niyetli sözlerim hep yanlış anlaşıldı.Buyrun ben çekiliyorum.istedğiniz gibi yazın, çizin, düşünün...seni anlayan kişiler yorum yapar.rahat rahat...BENİM YORUMLARIMI BEĞENMEYEN İSMİRA sana duymak istediklerini yazsın.mutlu messut okursunuz.Bana çok yardımcı olan Shamanıc..Mümin Bey... Redflofewrs teşekkürler |
| |