Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. callanetics'i anlatan siteden çalıntıdır: Sz ile haftada 3 gün 3 gün programi yiyecek listesi
kahvalti yerine corba ve salata
arada bir adet meyve yiyebilirsiniz yada diyet büskivi
öglen corba ve salata
ikindi ara yapabilirsiniz üstdeki yazdigim iki secenekden birisi olmali
aksam corba ve salata
saat 19 dan sonrada bisey yemiyoruz..
Güzel arkadaslarim
son günlerde baslangiclarda zorlanip pes edenler olmaya basladi..buda beni cok üzdü..nette gezerken alman sitelerinin birisinde asagidaki listeye benzer 1liste gördüm..basarili oldugunu yazmislar daha fazla bilgi icinde ücretli kayit olmak gerekiyormus.ben üye olmadim tabiki
bende biraz arastirip önce kendim uyguladim ve baktimki ise yariyor sizlerle paylasmaya karar verdim..
baslangic yapmakda zorlanan arkadaslarimiz icinde süper bir liste ac kalinmiyor..baslangicdaki amac kati yiyeceklerden agir yemeklerden uzaklasmak.
cogumuzun korkulu rüyasidir diyet listeleri...bu bir diyet listesi degil..baslangici bir gün yapip bir gün ara vererek kendimize eziyet etmeden farkinda olmadan midemizi kücültüp bagirsaklarimizi yormadan tek 1 gün inatla sabirla gecirerek yemek aliskanligimizi degistirmede ilk adimi atmis olacagiz..
her sabah kendi hazirladigimiz lahana suyuyla güne baslayacagiz..lahana suyunu icemeyenler icin altdaki linkde baska altarnatiflerde var...
1 büyük bardak lahana suyu..yapilisinin linki burda http://www.sendezayifla.com/showthread.php?t=8927
zor olan bisey degil zaten corba salata her ögünde sayet aclik hissi coksa yaninda bir dilim bayat ekmek..corbanin icine az haslanmis mantar ve brokoli atilabilinir..( benim gibi cignemeden karninin doydugunu hissetmeyenler icin gecerli )
corbanizi damak tadiniza göre yapabilirsiniz her türlü corba serbest..corba secimi yaparken sehriyeli corbalardan uzak durmakda fayda var..ben hazir mantar corbasi yada sebze corbasi tercih ediyorum..kirmizi mercimek corbasida olabilir..( Corba yagsiz yapilacak )
zahmetinden kacmayanlar meysim sebzelerinden corba yapabilirler..
salataya gelince icine ne istiyorsaniz katin bu aralar otlarda fazla ben bol bol ot toplayip katiyorum icine..
salatayi sevmeyenler icin icine beyaz peynir yada azicik sivi yagda kizartilmis tavuk gögüsü yada balik koyabilirler..
ben yagda tuzda eklemiyorum biraz nar eksisiyle soya sosunu karistirip düküyorum tadi cok güzel oluyor..
iki ara var birinde bir meyve digerindede isteyen ikinci meyveyi yer istemeyende benim gibi diyet biskiviyle gecistirir..
evet bu kadar basit..
spor yaparsak daha iyi olur fakat baslangicda zorlananlar icin bir haftadan sonra vucutun dinclestigini görünce spor yapmak daha kolay olacaktir..
bu cok önemli haftada 3 gün uygulayacagimiz bu listede bir tane meyve ve birkac diyet büskivi haricinde tatliya izin yok..
bir güncükden bisi olmuyor tatlisizda gecirmek cok kolay..ben bir tatli canavari olarak basardiysam sizlerde basarirsiniz..
ayrica mutlaka bol su icilmeli..
azimliyiz sabirliyiz irademizi güclendirip yönlendirmek bizim elimizde yazada az kalmisken bir kac kilo bile versek kardir..hem haftada 3 gün nedirki hayatimizda ne 3 günler gecti...
bunu yapacagimiz günlerde kendimize hep sunu demeliyiz bir günden ne olacakki hemen gececek..yarin yine normal yiyecegim diye moralimizi yüksek tutmaya calisalim.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |