Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2009, 07:14 PM   #290 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

allahımm bugun sabah içimde hıcbışey yoktu..yıne her zamankı karamsarlıklarım mevcuttu ama onların hepsınıde bırden atarsam ben tuhaf hıssederım kanımca kendımı o yuzden yavaş yavaş...ama oğlen azcık fesatlık duşundum kabul eıdorum ama napım bu salak kuzenım benı cok uyuz edıo..ne kadar cıkarcı..yaa ınsanı salak yerıne koyuyo bencıl yaratık.bazen onunla aynı aılede doğduğuma ınanamıorum..aynı soyadı taşıdıgıma..neyse...onu sana havale edıorum allahım...allahım aslllında benım morlaımı bozan başka bı sorun var bılıosun sen onu...o konu hala aklımda napabılırım bana o konud ayardım edebılermısın?cunkum bı kurt gıbı beynımı kemırıo...ve vıcdanen de buyuk bı rahatsızlık içindeyım benımle alakalı olmasada...napım yardımd abulunamamak vee kotu duşunmek benı gıttıkçe kotu yapıo..:( ne yapabılırım allahım lutfen abna yardım edebılermısın?anıden bı ampul yaksan allahım?teşşekurler allahım....senı cok sevıorum ve sana guvenıorum...
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla