Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2009, 11:53 PM   #5253 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik onu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedisizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.büyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacak
Sevgili hayat kadere inat ne kadar sansli bir annesin. Buyuk oglun icin uzulme . Bende okul hayatim boyunca cok parlak bir ogrenci degildim ama zorla kapak attigim universiteyi bitirdikten sonra is hayatinda cok basarili oldum
Benim oglum 4,5 yasinda. Dilerim ki onun universiteyi bitirdigi gunu gorurum. Ama anaokulu ogretmeni bir yazi yollamis ; Cok vicdanli ve iyi tavirlari olan bir cocuk . Kendisinden kucuk siniftaki cocuklari koruyor ve yardim ediyor. Siz anne-babasina tsk ederim demis.