Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Sevgili arkadaşlar, hepiniz çok yerinde şeyler yazmışsınız. Paylaşımlarımızın hepsi iyiniyetli ve içten. O yüzden buradayız. Benim için çok özel misafirlerim olduğu için zamansızlıktan giremiyorum foruma. Kimsenin yanlış anlamasını istemem, kimseye kırgınlığım da yok. Ben kendi özeleştirimi ilk uygun zamanda kendi sayfamda yaparım. Üzüntüm, gerçekten Siyahça'nın sayfasında gereksiz yere bu durumun uzamasına neden olmaktan dolayı. Ben bilgelik iddiasında değilim, öyle olabilmeyi isterdim tabii ki... Gelişim yolunda ilerlemeye çalışan kişilerden biriyim sadece sonuçta ve bazen yazı ortamında iletişim kazaları olabiliyor. Kendi adıma, ilgili herkesten tekrar özür dilerim. Siyahça'm, seni seviyorum. Lütfen cesaretini koru. Benim yanlışım veya doğrum kimsenin yaşamının belirleyicisi olamaz, olmamalı, değil mi?
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |