15-06-2009, 01:04 AM
|
#139 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: ESOS Nickli Üyeden Alıntı
sudem arkadaşım sen kuantum düşüncedesin onun için böyle şeyler seni etkilememeli ben senle aynı fikirdeyim aynen herkesin olumsuz düşüncelerine dur dediğim için yargılanıyorum ama umrumda değil sen bütün samimiyetinle yapıyorsun allah senden ve senin gibi düşünenlerden razı olsun ismira kardeşim kuantumla ilgil, değil onun niyetide çok iyi ama belkide siyahçanın acılarını yaşayarak anlatarak atacağını düşünüyor ..sudem yılmak yok daha siyahçaya çoooook şeyler yazacaz | güzelim yılmadım inan ki...bir yıla aşkın tam meyvelerini almışken....ismiraya dargın değilim.belki benim de hassas olduğum bir dönemdeyim.Ben de yaptığım hatanın farkındayım.Allah beni affetsin.Bugün oğlum dahi olsa aynı tepkiyi gösteriyorum.siyahçayı çok sevdğim için o yere çakılma yazısı beni çok etkiledi.Malesef seni anlıyorum diyemedim.yeğenim işsizdi,sürekli olumsuz cümleler.hep olmak istemediği cümleleri yazıyor nette...o nuda eleştre eleştre değiştirdim.şimdi TRT de çalışıyor.bu işler o na çok saçma geliyordu.şimdi işyerinde müdürleri dahil hepsi kuantum düşünce teknği uyguluyorlarmış.En sonunda bana hak verdi.Kendine acıyıp,olumsuzluklarıyla sürekli vakit geçirseydi hak verirmiydi sence...Siyahçayı oğlum ve yeğenim kadar yakın bulduğum için müdahale ettim.hatalıyım özür dilerim.Benim daha sevgiyle sabırla yaklaşmam gerekirdi.olumsuz düşünceler bizi geri götürüyor.Ben bu siteye dalga geçmek veya kendimi övmek için girmedim.geçtiğim yolları belki örnek olur diye açık açık anlattım.en gizli sırlarımı paylaştım.ama pişman oldum.yaşımla dalga geçildi yok 8 yaşından itibaren büyümemişte yaşını başını almışta bunlar beni çok üzdü açıkçası.yaptığım bir yorum veya tepki buralara geldi.Siyahça gereken olgunluğu gösterdi teşekkür ediyorum kendisine ismiraya'da ayrıca özür diliyorum.Ben onun kadar bilgece bakamadım.Biraz fevri davrandım.sizi seviyorum.. |
| |