Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 01:17 AM   #73 (permalink)
nilsoy
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

çok kızıyorum kilolarıma.... ve sebebini anlamayan doktorlara... ya arkadaş madem anlamıyorsun... niye seçtin bu mesleği... neden okudun o kadar yıl...
ve neden ümitlerimin kırılmasına... depresyonlar yaşamama...vs.. vs.. neden oluyorsun...
geçen yıl bir hastanenin endrokrinoloji bölümüne gittim... dr bey dedim... yıllardır çabalıyorum kilo veremiyorum... pek çok şey denedim... bir tahlil yazsanızda hormonal bir problemmi var öğrensem... ( aslında bu teklifi dr un yapması gerekir .. değilmi.. sonrada bize komşunun tavsiye ettiği ilacı içmeyin diyorlar... işlerini doğru yapsınlarda içmeyelim...).... (birkaç yıl önce tiroitlerimi ölçtürdüm normal çıkmışlardı.... sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o zaman.. )
neyse dr yüzüme bile bakmadan çok yiyorsundur..... ondandır... tahlil yazamam dedi... inanabiliyormusunuz... ben bu güne kadar ilaçlarımı bile parayla aldım eczaneden.... sigortam var... ama kullanmıyorum...
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla