Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. hah seni anlayabilirim ben! çünkü seni anlamak için gereken şartlar bende mevcut! hatta ikişer kere... evlenmeden önceki zamanlarımı düşünüyorum da, gün boyu sürekli yerdim, hatta geceleri abimle kırardık tavaya 5-6 yımırta, bandıra bandıra, yat-geber yemeği! yaw inanmazsın bir oturuşta bir somun yediğimi bilirim! herkes görürdü ne kadar yediğimi de nasıl hala çöpten adamım diye hayret ederdi! ve teee o zamanlardan obez olan çam yarması ablama bakıp imrenirdim bir de; ben de kilolu olsam da rejim yapsam diye! rejim yapmak eğlenceli birşeymiş gibi görünürdü! ne ka aptalmışım! sonra sonra ben öğünlerin arasını açmaya, ekmeği kısmaya, az yemeye başladıkça daha beter kilo aldım! hatta o obez olan ablamla bir yaz günü bahse girdik, 3 günlük ölüm diyeti yapacaktık ve kim kilo verirse diğeri ona 1 kilo dondurma alacaktı! ben 100 gram kadar verdim, ablam 1 kilo aldı! ben kazandığım için ablam bana 1 kilo dondurma aldı, dolayısıyla ben de ertesi güne 1 kilo fazlaydım! birileri bana 'aa bak göbek çıkmış, kilo alıyorsun dikkat et yaşlanınca veremezsin, zaten yaşın da gidiyor, üstelik kısasın da!'' dedikçe ben bir inat bir-iki ay aç sefil dolaşırım, sonrasında daha beter dombili olur, bu sefer de stresten o çikolata senin bu cips benim kendimi cezalandırırım! tam 3 sefer lida denedim! sonkinde ölüyordum! milletin saçı başı dökülmüş, ben yine ucuz kurtuldum! en iyisi ne biliyor musun? eşine şöyle söyle; ''amaannn ben böyle de güzelim, hem bence ben senin yerinde olsam gitgide kelleşen şu kafaya ne çözüm bulacağımı düşünürdüm!' (tamam bu kadar sert söylemesen de olar) sonra da her aynaya baktığında; bir mankeni izliyormuş gibi bak kendine, ve ne mükemmel bir vücudun sahibi olduğunu düşün...yalancıktan değil ama, sahi sahi düşün...öyle çünkü...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |