Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 01:50 AM   #145 (permalink)
ESOS
Teğmen

ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konuşmayayım susayım dedim ama!...

esos; seni severim, söylediklerinden çok şey kazandım...ben nankör biri değilim...ama birilerini düzelteyim derken, kalp kırmak, ne niyetle yaparsan yap, istersen sırtında kanatların eksik olsun sadece, ama kırmışsan, özür dilersin! bunun yakışanı budur! ister kabul görür, ister görmezlikten gelinir!

sen de şimdi birinin kalbini düzelteyim derken -sanırım- farkında olmadan kışkırtıyorsun!

biliyorum, hep iyi niyetlerle yaparsınız...ama bu, yaptıklarınızın sonucunun hayal ettiğiniz gibi olacağını garantilemez!...
ok ama ben kimsenin kırıldığını düşünmuyorum o sebepten didim ayrıca kışkırtma falan ne alaka tatlım niye böyle düşünsünler ben herkesi seviyorum niyetim kışkırtmak değil kırgın insana destek olmak kırılsalar sana ne güzel şeyler yazmışlar ismira sayfana bile yazmış burada herkes bence birbirini seviyor neyse bende hepinizi seviyorum yanlış anlaşıldıysam sizi seviyorum özür diliyorum lütfen beni affedin teşekkür ediyorum
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline