15-06-2009, 02:52 AM
|
#8 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ana kuzusu... Alıntı: ayses Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bı konuda kafam oldukca karısık ve yardımlarınızı istiyorum..
ben nişalıyım ve nişanlım tam anlamıyla olmasada "ana kuzusu" diebileceğim türden biri :D nasıl tam olarak değ diceksiniz şöleki..her durumda öyle annesine çok düşkün bir insan değil ama bazı durumlarda dikkat ediyorumda karar vercegı zamanlarda yada yenı bısey yapacagı zamanlarda annesının fıkrıyle hareket edıyo..ılk baslarda benı bu kadar rahatsız etmıyodu ama son zamanlarda artık rahatsız etmeye basladı..belkı ılgımı cok fazla bu konuya yogunlastırdım dıede olabılır ama evlılıgımıze bır kac ay kala bu durum iice kafamı karıştırmaya başladı açıkçası...hep bölemı olucak bunu kabullenmelımıyım yoksa bununla bas edılıcek bı durum varmı? | Aysescim kafan iyice karıştı güzelim.Benim görüşümde farklı ama birde bu açıdan bakmanı isterim.Bir erkek annesi olarak,oğlumda karar vermekte zorlandığı zaman,bana danışır.Ben de ona...ileride anne olunca anlarsın...bu kayınvalide gözüyle..anneye düşkün olan eşlerden hiç zarar gelmez.eğer evde anne dominant ise, erkekler eşlerine de saygı duyuyor.anne pasif sözü geçmeyen silik bir hanımsa eşini de pek takmıyor.çok gözlemlerim çevremdeki kişileri genelde böyle...annesine düşkün seven erkek eşine de düşkün oluyor.hiç korkun olmasın...Ama yinede konuş, kendisiyle hiç korkma korktuğunu çekersin.. |
| |