Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 02:19 PM   #15 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: ana kuzusu...

Alıntı:
ayses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anneye baktıgımız zaman evet ıyı nıyetlı, bana karsı asla yanlıs yada ıtıcı bır tawrı olmadı ama neden bılmıyorum nısanlımda farklı bıseler var ıste bunun adını koyamıyorum..yerı gelıyor bazı olaylarda annem olsaydı...dıye baslayan cumleler kuruyor:) bende dayanamayıp guluyorum cunku cok cocukca ve komık gelıyor.bunda bır cok seyın etkısı oldugunu dusunuyorum aslında..hıc aılesınden ayrı yasamamıs bır ınsan,anne herzaman erseyde kopru olmus babasıyla araları cok bozulur ama annede bunu duzeltmek ıcın cabalamaz..bızde bıraz farklı bı durum mesela..benım babamla aram acık olsa anne hemen barıstırmacı rolu alır..sankı ogluna karsı cok tıtız sankı ben onun kadar ogluna ıyı bakamam ımajı var bunu cok hıssedıyorum ama kayınvaldemse herseyde sen yorulma kızım ben yaparım ben oglumun herseyıne kosarım dusuncesınde..yanı kayınvaldem gercekten ıyı nıyetlımı yoksa kıskanclıgını cok guzel ortuyomu anlayamıyorum...
sızın yazınızı okuyunca oglunuzun kız arkadasını kıskanmadıgınızı dırek anlayabılıyorum ama ben kendı kayınvaldeme baktıgımda bunu hıssedemıyorum...
keske her kayınvalde adayı sızın gıbı olsa:))
yenıden cok tesekkur ederım sudem8 abla:) her dusunce benım ıcın yenı bır kapı...cok saolun
canım ilkten ben de arkadaşını pek istemedim çok kıskanç ve oğlumu üzüyordu.sonra oğlum ben düşman oluyorum diye anlatmamaya başladı.Benimde tek çocuk ve hayatımın anlamı desem yeridir.hep benim kıskanacağımı düşünür çevremdekiler.fakat kız çok akıllı çıktı.bunun farkında olmalı ki..yani bana dedi ki ben senin oğluna en az senin kadar düşkünüm ve bunu her fırsatta belli etti,helal olsun kız gözüme girmeye başladı.inan benden daha fazla değer veriyor.Bunu bana hissettirdi.O zaman ben kabullendim ve geri çekildim.sende buna benzer gerçekten seviyorsan kadına bunu hissettirmelisin.çekinmeden yap bunu..kız arkadaşı yeditepede burslu okuyor.oğlumda koçta ekonomi okuyor.tabi okul bitince evliliği düşünüyorlar.oğlumun bir mailini okumuştum.ayrıldıklarında yazmış sana en az annem kadar değer veriyorum.biliyorsun hayatta annem benim için çok değerli,işte benim sağlam karakterimden falan söz etmiş.demekki yinede aralarında bir mevzu geçmiş ki...kızcağızda bizim bağlılığımızdan tedirgin olmuş olabilir.haklı olarak çünkü çok düşkünüm oğluma..ama o nazarar verecek şekilde değil.Babası öldüğü zaman beni karşısına aldı.ikimizin bağlılığından söz ettik.ikimizin de ayrı hayatları olduğunu özlediğimiz zaman ihtiyacımız oldğunda beraber olacağımızı birbirimizi yormadan üzmeden yaşamamız gerektiğini söyledi.vıcık vıcık yüz göz olmadan saygı ve sevgiyle arkadaşca 6 seneyi atlattık baba öldükten sonra.lisedeyken hergünokula gider olmuştum.çocuk tedirgin olmaya başladı sanırım.o konuşma beni kendime getirdi.oğlumun büyüdüğünü o zaman hissettim.sonra üniversiteyi kazanıp gidince kendi evi hayatı arabası drken çevresi ben de kendi hayatımı devam ettirdim.özledğimizde gidiyorum yanına geziyoruz eğleniyoruz.dertleşiyoruz hergün telefonlaşıyoruz çok güzel bir ilişkimiz var...Anneler biraz dizginleyemiyoruz duygularımızı..bütün iş nişanlında...kolay gelsin..gelişmeleri bildir artık..