Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 09:17 PM   #37 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile Merhaba Dünya

"Merhaba Dünya"bu söze takıldım bugün hiç unutmuyorum ilk programlama dersinde bu mesajı yazacak basit program yazın demişlerdi üni.de .Neden diye sormuştum o zaman ilkokul çocuğu gibi abuk sabuk mesajlar yadırıyoruz niye başka mesaj yazmıyoz mesela "dünyayı kurtaran adam", "serkan'ın ilk programı", "al sana program" v.s. gibi.
Hoca demiştiki hayatınız, dünyaya bir merhaba ile başladı sizin programcılık hayatınızda onunla başlasın demişti. Hakkatten öyle kıl bi adamdan beklenecek cümle değildi. 5 yıl geçti aklımda ne programdan ne programcılıktan tek kalan şey bu cümle "Merhaba Dünya".
Uzun uzun düşündüm bugün yeni hayatın günlükleri diye sayfam bile varken ben daha "Merhaba Dünya" bile dememişim dünyama.
Şimdi diyorum "MERHABA DÜNYA" , "MERHABA YENİ HAYATIM" , "MERHABA YENİ HAYATIN GÜNLÜKLERİ"
Bugün baktım 2 gündür forumda bir kasvet depresiflik havası esiyo
Üyelerin Değişim Günlükleri kısmında bir fırtınalar kopuyo1000 bölümlük berezilya dizisi gibi.
Okudukça güleyimmi ağlayayyım bilemiyorum yani...
Ama bakınca birşey gördüm yaww ben kötü durumda zannederdim negatiflik,depresiflik,karamsarlık kendine güvensizlik filan; Allah'ım Allah'ım yaw sen bana ne kıyak geçmişin, benim dertlerim kıl,tüy bakınca etrafa, onunda çaresi basit biraz köpük,maküç traş bıçağı kılımdan tüyümden kurtulurum biraz zorlayınca (sende arada bir yardım et boş bırakma beni) Allah'ım sen Kılı Tüyü çok olanlara yardım et, benim acelem yok onlarınki biraz daha acil gibi, ben köşede beklerim sıram gelene kadar

Bu arada sevgülü günlük yeğen geldi bizim pc deki hakimiyetimiz dün itibariyle sona erdi artık eskisi kadar sık görüşemeybiliriz haberin olsun kırgınlık dargınlık yapma sonra hadi ben kopuyorum kib byeee

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla