bu isyan degil bu bir sitem... Bu bir isyan degil bu bir sitem sadece...kaderime bahtıma sitem. han gi insan dayana bilir kim ne kadars abredebilir? hayat böylesine adileşmiş insanlar kahpeleşmişken hangi yürek hangi vijdan taşıyabilirki bu zulmu? içinde azda olsa zerre kaadrda olsa insanlık aklan hangi insan yapar bunları... ve hangi dinin kitabı kabul eder bunza vefasızlıkları bu kadar haksızlıkları? ben taşıyamıyorum yoruldum artık ALLAH'hın gücümde sabrımda can çekiyor. karşıma kim çıktıysa hayatıma giren kaç kişi varsa hepsinedelanet olsun...hepside kopardu şuramdan bişeyleri hepside kullandı beni hepside tarihi geçmiş bozuk paralar gibi biran önce bitsin diye harcadılar beni.....bu insanlar nasıl bir ruha sahip ALLAH'ım? nasıl bir vijdan taşıyolar yastıklarına başlarını koyduklarında hiçmi içleri szlamıyor.çünkü ben bunları hiç hak etmiyodum rabbim sen beni benden iyi biliyorsun dediklerimide demek isteyip diyemediklerimide yaptıklarımıda bana yapılanlarıda biliyor görüyor duyuyorsun. sen kullarını zulüm etmek için yaratmadıgını söylüyorsun yüce kitabında öyleyse ben niye bu kadar acı çekiyorum. niye dogdum dogalı aglıyorum niye hep en cok güvendiklerim vuruyor beni herkesten en yakınımdan canımdan hata kanımda dostumdan düşmanımdan beni tanıyandan tanımayandan aldıgım yaralar hala gün geçtikçe derinleşip kanıyor.... şimdi yüzüme gülen maskeli insanların gerçek yüzünü görebiliyorum. artık her canım dieyne CANIMI vermiyorum.artık kimseye layıgından fazla deger vermiyorum VARSIN KALMASIN HİÇ DOSTUM BEN ZATEN KURBANI OLMUŞUM DOSTUN ÇEKE ÇEKE ÖGRENDİM Kİ İNSANSIN EGER VARSA PAAR EDECEK BİR POSTUN... teşekler hepinizede
bu ders bana artık hayata farklı bakmayı ögretti bu bşr ......m isyan etmiyorum ALLAH'ım senin dedigin olur RABBİM........
kendine gelecek halin kalmasın
yüzüne gülecek dostun kalmasın
gözlerin susup kalbin aglasın
bir başkasına gönül verirsen eger
dünyan kararıp güneşin sönsün
baharın birden kışa dönsün
narin bedenini kefen bürüsün
yuvası yıkılan kuşa dönesin
bin kere aglayıp bir kere gülesin
gençligine doyamadan ölüp gidesin
yalnız gecelerin kör karanlıgında bitmeyen yolların yolcusuyum ben boşu boşuna geçen gençligimin insafsız kaderin kurbanıyım ben.....ayrılık kelepçesi takılı kollarımda hasret şarkıları var dudaklarımda.....
hayallerimde yıkıldı umutlarımda çaresiz dertlerin tutsagıyım ben.............
bugulu bir perde hep gözlerimde kalmamış derman bu dizlerimde acı anıların silinmez izleriyle kaybolmuş yılların esiriyim ben.................
SAYGILARIMLA..
Şiir_cucuk Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |