Alıntı:
Baris Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey bişey sormak istiyorum. Siz telkinleri kendi üzerinizde uyguladınız zaman 1. tekil kişi olarak mı okudunuz yoksa kendinize kendi sesinizle 2. tekil kişi olarak mı seslendiniz? |
Sitede ki telkinlerin aynılarını dinledim yani 2. tekil olarak
Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
fiatını öğrenebilirmiyim benimde aşırı derece de araba kullanma korkum var eşimi trafik kazasında kaybettim.belkide ondan oğlum bunu yendi ben hala korkuyorum |
Araba kullanma telkini olumlu geri bildirimler gelen bir telkin ücreti 50 tl dir.
Alıntı:
dejaa Nickli Üyeden Alıntı
merhaba
merak ettiğim bir konu var... ücretli telkinlerde neden yorum neredeyse hiç yok ? mesela ben ürünler linkine tıkladığımda ücretli telkinlerin altında yazan yorum bölümüne bakıyorum ama çok çok az kullananların yorumları var... acaba başka bölümdemi yorumlar ? |
Portala pek fazla girilmiyor o bölümle ilgili yeni düzenlemeler yapilacak.
Alıntı:
hülüş Nickli Üyeden Alıntı
evet uzun süredir sitenizi takip edemiyorum fakat çok yoğundum kendime fazla vakit ayıramadım fakat telkinlerinizi dinliyorum ve gerçekten bazı şeylerde işe yaradığını görüyorum mutluyum ve bunu çevremdeki insanlarda fark etti hatta bazıları bunu nasıl başardığımı merak bile ediyor insanlar yaşadıkları olmsuzluklarda herşeyin bittiğini zannedip ümitsizliğe kapılıyorlar fakat ben bunlardan ders çıkarıyorum ve bana kazandırdıklarını görünce mutlu oluyorum ilginiz için teşekkürler |
Ben teşekkür ediyorum hoşgeldiniz.
Alıntı:
zivzy Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey'e bir teşekkür de biz edelim..
Atakan Bey teşekkürler :)
Telkinleri dinleyeli 20 günü geçti.. Allah'a şükür daha iyiyim. Değişimi önce annem farketti:) Uykudan kalktığım zaman "sendeki bu diklik ne? ne kadar dik yürüyorsun" demez mi? Atakan beyin daha önce ifade ettiği gibi göz teması beliginleşti.. Daha mutluyum.. Daha enerjik doluyum.. Sebepsiz yere üzüntüler yok gibi bişey...
Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinledim.. Listeye topluluk önünde konşma ve sosyal fobi telkinin ekledim.. Bu 4 telkini 10 gün dinledikten sonra listeye bir kaç telkin daha ekleyip telkin sayısını 5-6 ya çıkartacağım.. Doğru mu yapıyorum acaba atakan abicim..?
Selam ve saygılarımla :) |
Paylaşımlarınızi çin teşekkürler.
Yönteminiz doğru bu şekilde dinleyebilirsiniz.