16-06-2009, 12:20 AM
|
#6 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: REİKİ VE İSLAM YORUMU evet dostlar bizlerin tek yanılgısımı desem hatamızmı veya birisine kul olmak ona tapmakmı desem bilemiyorum acaba kaç kere kuran meali okudular onu anlamaya çalıştılar ilk ayet okudur biz sadece arapça ve anlamını bilmeden okuyup en üst rafa kaldırmakla yetiniyoruz reiki ismi ilk anda biraz ürpertiyor ama kuranda yerleri vegökleri emrinize verdim diyor ben istediğim zaman gözünüzün önündeki perdeyi kaldırım veya hemen hemen her ayetinde sevgi ve kalp temizliğini anlatıyor. bir ayettindede size şah damarınızdanda yakınım ruhunuza kendimden bir nefa üfledim diyor dileyin isteyin sonsuz diyor şahsen benim karşıma ALLAH KENDİ KENDİMİ tanımaya başlayınca değerimi anlayınca kuantumu ve sizleri vede şifa reikiyi çıkardı sitedeki dostum bana bir yazı yazmıştı acaba annenin hastalığı bir habermi kendine dön ve düşün evet annemhastalandı ben içten yalvardım bana yardım et rahman ve yaradan dedim 1.5 sene önce ve o günlerden bu günlere gelene kadar hergün ALLAH ıma şükür ediyorum bir suresinde devamlı ne kadar az şükür ediyorsunuz diye bizi uyarıyor çünki anneme yaradanın yardımıyla kız kardeşim ve ben şifa veriyoruz gerisini yaradana hayırlısı ne ise olsun dedik tüm insanların kalplerine sevgi dolması dileğiyle
__________________ SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |
| |