Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2009, 03:53 AM   #25 (permalink)
RAFUNSEL
Teğmen

RAFUNSEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
37 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RAFUNSEL is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: telefonla konuşmak

çok ciddi bir maddi yada manevi bir sıkıntı yaşamış ve tlfla bu durumu açıklamak zorunda bırakılmış mesela avukatlar düşmanlar bankalar telefon şirketleri yada görüşmek istemediğin ama kıramadığın insanlar bi baskı oluşturmuş olabilir ve sonunda her telefonun bunlar veya benzerleri gelebileceği şeklinde kendini şartlandırmışsın bence öncelikle numaranı değiştir ve sana sıkıntı vermeyeceğine seni anlayacağına inandığın kişilere ver kurumsallarada verme diğer hattını sessiz alıp basit ucuz bi tlfda sessiz takılı bırakabilirsin sonrada yeni hattınla ve sana sorun cıkarmayacağına inandığın insanlarla görüşmelerini yapmaya başla bilinç altın bi sıkıntı yok rahatlıkla telefona bakabilirime en geç 21 günde sahip olucakdır (mümkünse bu sürede diğer hattı hiçde kulanmasan olur aslında eski olanı )yeni hattınla bi süprizle karşılaşmıyacağına emin olabilirsin.... biraz uzun oldu ama bende bi süre yaşadım benim sebebini bulmak kolay oldu eski sevgilimin her aradığında soru yağmuruna tutan kıskançlık duygusu sanki her arayan beni sorguluycak duygusu yarattı bende kim ararsa arasın bi endişe bi panit çok şükürki kurtuldum bunu kimseden yardım almadan buldum yani sebebi ve çözümlemeler yaptım şu an kimin aradığına bile bakmadan rahatlıkla tlfnumu açabiliyorum hatta o gün fazla aranmazsam bugünde kimse beni hatırlamadı diyorum:)yazdıklarım yardımcı olurmu bilmiyorum ama paylaşmak istedim
RAFUNSEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla