Cevap: ana kuzusu... Aysescim endişelerini anliyorum.ama çok takılıp kalma.Bir arkadaşım, daha lise yıllarındayken evlenince ya çocuğum olmazsa, ben de alkolve dayaktan çok korkardım.onunla biraraya geldikçe hep dertleşirdik.ne olacaksa.....bunun yerine olumlu konuşsak ama kuantum düşünceyi bilmiyordum o yıllarda...yaşamamız gerekiyormuş.öğrenmek için. seneler sonra biraraya geldiğimizde ne oldu biliyormusun?onun çocuğu olmadı.benim sorunum alkol ve dayak...neyi çok gözünde büyütür korkarsan hayatına çekiyorsun....bu benim ve arkadaşımın yaşadığı bir örnek..hep kayınvalide korkusu çekenler huysuz kayınvalideye düştüler.benim ailemde hiç kayınvalide görümce fobisi yaşanmadı.çok iyi bir kayınvalide ve görümceye sahibim.eşimde iyi bir insandı ama zaafı vardı içkiye.Allah rahmet eylesin.Babaannem,ablamın kayınvalidesi kendi annem yengem hiç bir sorun yaşanmadı.öyle bir korkum yoktu.korkum içki ve dayak.arkadaşımında çocuğu olmadı.ya sen bu genci hayatına çektin ana kuzularıyla dalga geçtin iyi düşün...şaka bir tarafabu olumsuz düşünceni değiştir olumlu yap,yada nişanlını değiştir.şaka şaka...boğa burcu erkeği çok sadık olur.hiç aldatmaz aldatırsa da gelir sana anlatır yani günah çıkartır.yemeğe masa düzenine çok önem verir.karın doyurmaktan çok ziyafet sofrası gibi masa ister...damak zevki ön plandadır...biraz tembeldir...güzelim 19 senem geçti bir boğayla bilmem mi? |