Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2008, 12:06 PM   #2 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Burçlar Nette Ne Yapar...

KOÇ

Sevimli koç burçları genelde messengerda takılır. Koç burcu bayanı messengerdan bir koca bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa
dursun. Tüm arkadaşlık sitelerinde koç burçlarını görmek mümkündür. Bikere evde kaldıklarına kendilerinin sevilmediğine inanmış bir burçtur. Dostlukları kuvvetli olsada. Sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içersinde yanıp tutuşur. Koç burcu kadının messenger iletisinde “Meşgulum börek yapıyorum” yazısını sıkça gördüğümüz gibi. Koç burcu erkeğinin ne dinliyorum özelliğinde Çelik- Benimle evlenir misin? Şarkısı sıkca duyulur.

sevimli diyo doğru 44

diğer yazılanlar için bir an savunmaya geçecektim nerdeyse
bu da sazanlığımı ortaya koyuyor biraz

genel anlamda komik.. ne diyim