Alıntı:
Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı
benimde bugun basıma ilginç bişey geldi iki arada kaldım yaa lütfen yorum yapın :S
bugun hava çok sıcakdı ve çoook yorgundum metrobüse binicektim ama hep dolu gelir oturma sansım olmaz evimde karsıda bide o saatte akşam trafigi var yani metrobüsten indikten sonra bende bunlar için olumsuz düşünmeyi bırakıp bu 2 kçk şey için denemeye karar verdim...
öncelikle bomboş bir otobüs hayal ettim ki o durakta bos gelmesi imkansızdır genelde aynen akşam 6 da trafigin olmamasının imkansız olması gibi ... hayal ettim bindigimi rahatca oturdugumu falan rengini bile hayal ettim yesildi :D ve 2 dkkaya kalmadı yesil ve bombos bir metrobüs geldi şok oldummm :S aynısını trafik içinde yaptım bombos yollardan geçtimi hayal ettim falan ama malesef trafik için işe yaramadı :( ilki tesadüfmydü yoksa trafigi imgelerken bişey mi kaçırdım secret varmı yok mu ehehehe :D |
Bana da olmuştu. Beşiktaş otobüsü genelde dolu gelir geçer maaaşallah burdan. Bi içim diyo dolu oluyo yaa hep, dışımdan da diyorum ki gülümseyerek boş gelicek, ayakta kalmıcaz 10 dk falan bekledik otobüsü ve şükürler olsun boş yerler vardı. Hoppa hemen boş yerlerden birine oturduk :)yok yok ikisine 2 kişi aynı koltukta olmaz :)
tesadüf değil tevafuk Kalbin temizmiş
Rabbim lutfedip vermiş
ne güzel ya duyunca böyle yaşananları içim açılıyo