Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 01:44 AM   #2 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: KİŞİSEL GELİŞİM HALLERİ

serpil hanım, elinize yüreğinize sağlık...günlerdir arkadaşlara anlatmaya çalışıyorum.o kadar güzel ifade etmişsiniz ki...kurbanlıktan, kahramanlığa doğru yürüdüğüm yollarda yaşadığım mucizeler beni çok mutlu ediyor...istiyorum ki arkadaşlarım da mutlu olsun...ama çevremdeki insanlar, hem bende ki gelişmeleri fark ediyorlar,hem adım atmaktan çekiniyorlar..Artık kendime acımak yerine kendimle gurur duyuyorum.depresyon haplarından kurtuldum.manevi olarak çok huzurluyum...en önemlisi bu...kuantum düşünce tekniği seminerlerine dahi giderken bilet parası zorlanıyordum.biliyordum ki bu para bana katlanıp geri dönecek.her seminer sonrası bir mucize yaşadım.kiralarımı alamadığım için zor günler yaşıyordum.oğluma yeterince para gönderemiyorum derken şimdi istediğim miktarı fazlasıyla gönderiyorum.çok şükür...dediğiniz gibi güç benim içimdeymiş.ilk olumlamam da buydu.sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum.Allah şanal günseli ve ışk elçiden razı olsun onların sayesinde keşfettim bu güzelliği...sonra hayatım değişti derken, bu siteye ulaştım.burası da ayrı bir okul benim için,artık bilgiler akıp geliyor isteyince...Allah herkese nasip etsin..sevgi ve ışıkla kalın..