Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 12:08 PM   #218 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar..

Aklıma Demin Bir Fikir Geldi.. Acaba Hayatımdegisti.com Ho'oponopono Grubu OLuştursak Nasıl OLur? Mesela Her 2 Veya 3 Günde Bir Grup OLarak Ülkemizde Ve Dünyada Yaşanan Sorunların Sorumluluğunu Üstlenerek Arınma Yapsak ? Bence TopLu Arınmalar İşe Yarayabilir.. Daha Evrensel Düşünmemiz Lazım Bence.. Ben Mesela Şu Anda İşsizlik İçin Arınıyorum.. İşsizliğin Benim İçimdeki Düşüncelerin Bir Ürünü OLduğunu Rahatça Algılayabiliyorum.. Eğer TopLuca Bu Algıya ULaşıp Kendimizi Grup Halinde Arındırırsak Vibrasyon Gerçekten Çok Yüksek OLabilir..

Harika bir fikir!.. Tam da aklımdan geçen şeyi dillendirdin TR-ance, sağolasın.Bir sıralama yapıp, pek çok konu üzerinde çalışabiliriz bence de. Ama önce grubu kuralım, detaylara sonra gireriz.Yani ben varım.

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla