Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 12:23 PM   #13 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Spiritüellik Nedir? Nasıl Kullanılır?(Practıcal Spırıtualıty)

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence arka kapaktaki güzel bir hikaye, kitabı okuyorum, bitmek üzere. ama bir kaç defa daha okuyacağım. bir kaç alıntı:

sizin bir geçmişiniz yok egonuz var. bu geçmiş ego zihninizin hafızasından başka bişey değildir. size olayların geçmiş dönemde yaşanmadığını söylemiyorum. elbette yaşandılar. ancak hadiseler sadece hadisedir. sizin onlara yükldiğiniz anlamlar kadar anlamlıdırlar. siz hafızanızda yer verdiğiniz sürece var olurlar. onlara farklı bir şekilde bakın yada hepsini bırakın, yaşamınız inanılmaz biçimde değişecek.

...

bir savaşçı ile pısırık arasındaki fark, savaşçı her şeyi fırsat olarak gözlemlemesi, pısırık ise her şeyi nimet yada kanet olarak yargılamasıdır. yergı, egonun harekete geçmiş halidir.

.........
en hoşuma gideni ise;

kendinizi hızlı bir spor arabayla otoyolda giderken hayal edin. saatte 140km hıza erişiyorsunuz... şimdi önünüze değilde dikiz aynasına bakarak gidin.... kesin bir felaket yoldadır., değil mi? peki, geçmişe odaklanırken geleceğe doğru süren kaç kişi tanıyorsunuz?

.....

bence okunmaya değer.

Alıntılar harika MüminOKAN, hemen başlıyorum kitaba... Çok teşekkür ederim sana, huzur yolunda karşıma çıkardığın araçlar için...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla